Video – Vrouw per ongeluk levend begraven? (buitenland)

vrouw begraven

Rosangela (37) probeerde volgens familie uit graf te ontsnappen. Een Braziliaanse vrouw zou volgens haar familie als gevolg van een medische fout levend begraven zijn.
[quads id=1]

De vrouw overleed in januari

De 37-jarige Rosangela Almeida dos Santos overleed op 28 januari en zou elf dagen lang geprobeerd hebben om uit haar graf te ontsnappen.

De vrouw ‘overleed’ aan bloedvergiftiging

Dos Santos werd volgens haar overlijdensakte op 28 januari dood verklaard als gevolg van een septische shock. Een septische shock of Sepsis (bloedvergiftiging) is een ernstig ziektebeeld, waaraan mensen kunnen overlijden. Een dag later werd zij op de begraafplaats Senhora Santana in Riachão das Neves begraven.
[quads id=1]

De vrouw heeft dagenlang geschreeuwd
vrouw begraven
Foto van dailystar.co.uk

Volgens de Braziliaanse nieuwssite G1 werd de familie van de vrouw dagen na de begrafenis door buurtbewoners gewaarschuwd dat zij geschreeuw uit het graf hoorden komen. ,,Eerst dacht ik dat het kinderen waren die een grapje uithaalden”, aldus buurvrouw Natalina Silva tegen G1.

Elf dagen

Voor Dos Santos kon hulp niet meer baten. Toen de kist werd geopend vertoonde ze geen tekenen van leven meer. Germana de Almeida, de moeder van de vrouw, vermoedt dat haar dochter elf dagen lang heeft geprobeerd om uit de kist te ontsnappen.

Toen de kist eenmaal geopend was zag de familie op de handen en het voorhoofd van de vrouw wonden die er volgens de familie ten tijden van de begrafenis nog niet waren. Ook verklaren zij dat de nagels van de kist waren losgedraaid, alsof hun familielid geprobeerd had om te ontsnappen.

Onderzoek is gestart

De Braziliaanse politie is intussen een onderzoek gestart naar het incident. Het ziekenhuis waar de vrouw zou zijn overleden heeft verklaard ten behoeve van het onderzoek alle benodigde informatie aan de familie en de autoriteiten te willen verschaffen.

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

Foto van dailystar.co.uk
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.