Video – Vermiste 17-jarige Orlando Boldewijn had Grindr-date met jongen

Orlando Boldewijn vermist

Noha den Hartog zit in enorme spanning. De goede vriendin van de nu al een week vermiste Orlando Boldewijn (17) weet normaal gesproken precies wat Orlando aan het doen is.
[quads id=1]

“Maar van deze date wisten we niets af.”

De politie maakt zich grote zorgen om Orlando. En ook goede vriendin Noha vindt het raar dat hij spoorloos is. Want ze is naar eigen zeggen constant met hem in contact. Orlando had vorige week een date met een man van 20 in Den Haag. Daarna ontbreekt ieder spoor. “Mij gebruikt hij altijd als smoesje als hij dates heeft. Dan zegt hij: ik ga vanavond naar Noha. Normaal als hij dat smoesje gebruikt, laat hij mij dat weten en zegt hij op welk adres hij is.” Dit keer hoorde ze niets.
[quads id=1]

Geen geld op zijn rekening

Noha zegt dat de politie haar vertelde dat de man waarmee hij de Grindr-date had, hem geld heeft gegeven voor de trein. “Orlando had nul geld op zijn rekening. Daar wisten we van. Die jongen heeft hem geld gegeven en afgezet op het station.”

Een duidelijk verhaal is het voor Noha nog allerminst. Sterker nog, ze weet niet wat ze moet geloven. “De informatie die wij hebben gekregen zorgt voor ons als familie en vrienden meer voor onduidelijkheid. We weten het niet meer.”

Nog geen zoektocht

Het liefst wat Noha zou willen doen, is een zoekactie starten, maar dat kan nog niet. “Wij hebben het advies van de politie gekregen om niet te zoeken. Dat kan het onderzoek verstoren.” Noha wacht dus even, maar: “Als we morgen geen antwoord hebben, dan moeten we wel. Dan zouden we beginnen in Den Haag. Er hebben zich veel vrijwilligers aangeboden om mee te helpen.”
[quads id=1]

Noha deed een hartenkreet op Facebook:

Vrienden en klasgenoten van de vermiste Orlando Boldewijn (17) uit Rotterdam maken zich ernstig zorgen. Ze hebben vrijdagmiddag honderden flyers met zijn foto uitgedeeld in het centrum van Rotterdam. Bekijk hier een video daarvan:

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.