Video – Tyrone Spong WINT zwaargewicht titel voor SURINAME in Mexico

Tyrone Spong

Tyrone Spong heeft vanavond zijn 2de zwaargewicht titel veroverd in Mexico.  Voor Suriname. Dit gebeurde na een tactisch goed opgebouwd gevecht tegen de Braziliaan Carlos Ailton Nascimento uit São Paulo.
[quads id=1]

Spong kwam uit voor Suriname

Het was een taaie tegenstander die heel veel kon incasseren.

Tyrone Spong
Foto van zijn Instagram

Spong, die voor Suriname uitkomt, bewerkte Nascimento eerst stevig op zijn lichaam en legde veel druk op hem. Tyrone domineerde vanaf de eerste ronde de partij en wachtte geduldig zijn kansen af. Na vier rondes werd de druk te hoog en liet de tegenstander zijn dekking zaken door de keiharde stoten op het lichaam.
[quads id=1]

Tyrone sloeg hard

In ronde 5 sloeg Tyrone hard toe en moest de scheidsrechter de partij staken om erger te voorkomen voor de tegenstander. Bekijk hier de video van het gevecht(via Rayen Bindraban). Deel het met een ieder!!!

[quads id=1]

Foto: Instagram Tyrone Spong
Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.