Ravella heeft doodsteken ex-vriend Shakur Merkus bekend

moord Suriname

Ravella H. (21) zal worden vervolgd voor het doodsteken van haar ex-vriend, Shakur Merkus. De politie heeft het onderzoeksdossier in de strafzaak tegen deze verdachte overgedragen aan het Openbaar Ministerie, bevestigt politiecommissaris Guno Roosenhoff.
[quads id=1]

Ravella heeft doodsteken Shakur bekend

“Wij hebben de zaak goed onderzocht, maar het onderzoek gaat verder bij de officier van justitie.”

Shakur Merkus overleden
De doodgestoken Shakur
[quads id=1]

Shakur is dodelijk verwond met een mes

De verdachte heeft bekend de man dodelijk te hebben verwond met een mes. De vrouw is voorgeleid bij de rechter-commissaris. Het is niet bekend wat daar is besproken. Merkus is bloedend naar het politiebureau aan de Wilhelminastraat gereden waar hij in elkaar zakte en overleed.

De zaak begint in maart

De zaak wordt naar verwachting begin maart door de kantonrechter in behandeling genomen. Dan komt er wellicht meer duidelijkheid over de toedracht.
[quads id=1]

Toch nog een relaties

Mogelijk hadden de twee toch nog een relatie en is in de auto ruzie ontstaan. Ravella H. stak de man, vermoedelijk uit woede, in de borststreek. Enkele uren later meldde ze zich bij de politie, met haar advocaat Rochelle Truideman.

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.