Video – Politie vindt hoofd van vrouw in hotel kamer van toerist (buitenland)

hoofd eraf

Afgehakt hoofd Japanse vrouw in kamer Amerikaanse toerist. De Japanse politie heeft een Amerikaanse toerist voor verhoor meegenomen, nadat in zijn vakantieappartement een afgehakt hoofd van een vrouw was gevonden.
[quads id=1]

Hoofd van Japanse vrouw

De politie vermoedt dat het om het hoofd van een Japanse vrouw gaat die in het gezelschap van de Amerikaan was gezien en later als vermist was opgegeven.
[quads id=1]
Politieagenten zeiden tegen The Japan Times dat op camerabeelden is te zien dat de 26-jarige man en de 27-jarige vrouw samen het vakantieappartement van de Amerikaan binnenstapten, maar dat er geen beelden zijn van de vrouw terwijl ze het pand verlaat.

Hoofd van de vrouw in een koffer

hoofd eraf

Het hoofd van de vrouw is later in een koffer gevonden. Er zijn geen andere stoffelijke resten aangetroffen. De Amerikaan ontkent betrokkenheid bij de vermissing van de vrouw.
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Foto van : Fine Art America

Bron: Bron: AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.