Video – Bekende Bollywood-actrice overleden op 54-jarige leeftijd

actrice Bollywood overleden

Eén van grootste filmsterren in India sterft aan hartstilstand. De Bollywood-actrice Sridevi Kapoor is zaterdag op 54-jarige leeftijd overleden.
[quads id=1]

Ze was 1 van de grootste Bollywood sterren

Ze bezweek aan een hartstilstand tijdens een bruiloft van een van haar neven in Dubai. Dat zegt haar schoonbroer Sanjay Kapoor in de Indiase media. Sridevi gold als één van de grootste sterren van de Indiase film.

actrice Bollywood overleden

Veel mensen uiten hun verdriet op social media

Het overlijden van Sridevi wekt heel wat emoties op in India. Premier Narendra Modi uitte op Twitter al zijn verdriet en president Ram Nath Kovind meldde in shock te zijn. Ook de Londense burgemeester Sadiq Khan, die haar onlangs ontmoette, betuigde zijn medeleven. Op sociale media uiten fans massaal hun verdriet om de vroegtijdige dood van de filmster
[quads id=1]

Ze heeft twee dochters

In 1996 trouwde ze met filmproducer Boney Kapoor. Ze hebben twee dochters: Jhanvi en Khushi. In 1997 verdween ze van het scherm, om in 2012 haar comeback te maken.

Bekijk hier de prachtige video van de actrice en haar gezin:

Bron:  hbvl.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.