Vechtpartij tussen Leroy, Lesley en Arnold om een vrouw

vechten Paramaribo

De politie van het ressort Rijsdijk raakte op maandag 19 februari geconfronteerd met een geval van openlijke geweldpleging. [quads id=1]

Mishandeling om een vrouw

Arnold M. (42) deed het politiebureau aan en deed aangifte van mishandeling tegen de manspersonen Leroy P. (26) en de 34-jarige Lesley C. Terwijl de politie bezig was de aangifte in geschrifte te stellen, kwam de tegenpartij het bureau binnen.

De aangever verklaarde aan de politie dat één van de mannen de partner is van zijn ex-vrouw R.

De politie hoorde ook de tegenpartij aan. Leroy en Lesley verklaarden dat zij in een gevecht zijn geraakt met de aangever Arnold, omdat zij hem wilde aanspreken om zijn ex-vrouw niet meer op te bellen. Arnold moet in de vooravond van de dag voor het gevecht, zijn ex-vrouw R. tot vervelend toe hebben gebeld.
[quads id=1]

Hij belde zijn ex vrouw constant

De drie mannen zijn in opdracht van de hulp officier als verdachten van wederzijdse mishandeling aangemerkt, omdat zij elkaar tijdens het gevecht letsels hebben toegebracht. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten ingesloten. De aangever is door de politie naar de Spoed Eisende Hulp gebracht voor medische behandeling.

Voorbeeldfoto

De politie van het ressort Zanderij heeft meermalen ruzies tussen Arnold en zijn ex-partner moeten beslechten. Volgens verklaring van de vrouw had zij constant last van Arnold.
[quads id=1]
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.