Anoniem – Mijn man is zo jaloers en gaat misschien zelf vreemd

man jaloers

Hallo mijn naam is Beatrice. Dit is mijn verhaal. Ik zou willen vragen om jullie mening omtrent mijn relatie. Ik heb namelijk al een relatie van 13 jaar met mijn man Guno.
[quads id=1]

Mijn man is vreselijk agressief geworden

We woonden samen, maar de afgelopen drie jaar niet meer. We wonen nu apart omdat de ruzies uit de hand begonnen te lopen. Hij is vreselijk agressief geworden. We hebben wel een kindje samen

Het begon allemaal om mijn ex

Het is allemaal begonnen om mijn ex-vriend. Hij en ik hadden nog contact toen mijn man en ik pas begonnen met elkaar. Mijn ex wilde mij niet kwijt en was toen ook zo brutaal om stiekem mijn man te bellen met allerlei verhaaltjes. Dus eigenlijk vanaf het hele begin vertrouwt mijn man de situatie met mijn ex niet.
[quads id=1]

Ik hou van mijn man

Ik weet niet hoe vaak ik beschuldigingen naar mijn hoofd geslingerd heb gekregen over mijn ex. Ik moest maar blijven aanhoren dat ik niet over mijn ex heen was en dat ik nog steeds van hem hield. En dat ik hem maar niet kon loslaten.

Vreselijke ruzies. Allemaal uit jaloezie. Hij verkocht me zelfs klappen zonder reden. Alleen maar uit jaloezie. Mijn ex heb ik na dat jaar nooit meer gezien of gesproken, maar toch gingen al die ruzies door over hem. Hij blijft er gewoon bij. Ik probeer hem uit te leggen hoeveel ik van hem hou. Hij negeert dat allemaal.

Dit is mijn situatie

Ik hou echt niet meer van mijn ex. Anders was ik nu met hem. Ik hou van mijn man. Hij kan dat gewoon niet inzien. Die jaloezie van hem is zo erg en hij is gewelddadig. Hij loopt met het idee dat ik iedere man wil hebben. Hij heeft totaal geen vertrouwen en geloof in mij. Dit is mijn situatie. Maar het is erger.
[quads id=1]

Ik ben christenen
man jaloers
Foto van Shutterstock

Dit komt nog erbij mensen: Een dame beweert nu dat ze zwanger is van hem. Dat ze al een jaar een relatie met hem heeft. Ik heb hem gevraagd of het waar is en hij zegt me van niet. Mijn vraag aan jullie is: Heeft deze relatie wel zin? Waarom blijf ik nog hangen aan deze man? Ik ben sterk gelovig en uiteraard geloof ik wel dat er een oplossing zal komen. En dat God mij de weg zal wijzen.

Bedankt voor jullie adviezen

Ik heb jullie ook geschreven om mijn verhaal aan iemand kwijt te kunnen. Als een soort uitlaat klep. Maar ik zal jullie goede adviezen zeker mee nemen in mijn besluit. Heel erg bedankt alvast. Beatrice
[quads id=1]

Gerelateerde verhalen. Druk op de foto om ze te lezen:
Anoniem: Mijn man houdt van mij maar hij mishandelt mij

Anoniem: Mijn vrouw is jaloers op der dochter

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.

Foto van Shutterstock