Video – Vrouw met gigantische achterwerk zorgt voor verkeerschaos (buitenland)

grote vrouw

Eudoxie Yao, een jonge vrouw uit Abidjan in de West-Afrikaanse republiek Ivoorkust, zorgt bijna dagelijks voor files.
[quads id=1]

Zodra automobilisten de vrouw zien toeteren ze

Volgens Yao, die met haar mega achterwerk net geen eervolle vermelding haalde in het Guinness Book of Records, wordt er op straat altijd naar haar getoeterd en trappen automobilisten massaal op de rem, zodra ze haar zien.

Ongelukken zijn er door haar opvallende verschijning nog niet gebeurd, maar dat is volgens Eudoxie − een beroemdheid in haar vaderland − een kwestie van tijd. Haar leeftijd houdt de jonge vrouw geheim, maar over andere privézaken en haar fysiek is ze meer dan openhartig. Zo geeft de ruim 94 kilo wegende Yao toe dat ze zich absoluut niet schaamt voor haar achterwerk (omvang 160 centimeter) en al even prominente voorgevel.
[quads id=1]

De vouw is een beroemdheid in haar vaderland

,,Ik loop bij voorkeur in superstrakke broeken. Mij zie je nooit in wijde gewaden die mijn omvang camoufleren. Ik ben juist supertrots op mijn rondingen. Iedereen mag ze zien, omdat alles in verhouding is”, vertelt ze op Instagram waar ze bijna 430.000 volgers heeft. ,,Kennelijk zijn er veel mensen die mijn lichaam bewonderen.”

Eudoxie Yao bezweert dat ze nog nooit naar een plastisch chirurg is geweest voor implantaten. ,,Alles is honderd procent natuurlijk. Een aantal familieleden heeft ongeveer dezelfde vormen, maar ik ben de enige die ermee pronkt”, stelt ze in een interview met een Afrikaanse krant.

Alles is natuurlijk

Ze vindt het niet erg dat mensen op hun claxon drukken, als ze haar zien. ,,Daar ben ik zo langzamerhand aan gewend. Het is wel jammer dat bijna niemand iets tegen me durft te zeggen. Ze zijn na een ontmoeting zó in shock dat ze sprakeloos zijn.”

Succes

Yao’s achterwerk heeft haar geen windeieren gelegd. Door haar achterwerk werd ze in een paar jaar tijd zó beroemd, dat ze overal ter wereld wordt uitgenodigd. ,,Ik ben niet alleen een geliefd gespreksonderwerp, maar ook een celebrity die regelmatig op televisie verschijnt en zelfs evenementen mag presenteren.” Geld verdienen doet ze vooral met haar verschijning. ,,Verder doe ik eigenlijk niks.”

[quads id=1]

Ze heeft helaas geen relatie

Hoewel Eudoxie naar eigen zeggen vooral complimentjes krijgt, zijn er ook velen die vinden dat ze zich te overdreven en ordinair kleedt. ,,Belachelijk! Ik ga de boel niet bedekken. Vrouwen die net als ik een groot achterwerk hebben, zouden dat ook niet moeten doen.” Een relatie heeft de vrouw tot haar grote spijt nog niet. ,,Ik ben in trek bij dunne en dikke mannen, maar op de één of andere manier durft bijna niemand contact met me te leggen. Ook niet erg, want op afstand worden bewonderd is natuurlijk ook een groot compliment.”

https://www.instagram.com/p/BQnV4wuhjGm/?taken-by=eudoxieyao

Ze wordt zelfs op straat ten huwelijk gevraagd. Bekijk hier een video daarvan:

Je kunt haar volgen op Instagram voor meer foto’s en video’s.
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.