Politie oproep: Ben je ook een benadeelde van Marcia H?

vrouw Suriname

Marcia H. (40) is op dinsdag 20 februari door de politie van de Nieuwe Grond aangehouden.
[quads id=1]

Marcia bood haar diensten aan

Een benadeelde deed de afgelopen week aangifte tegen een onbekende vrouw op het politiebureau. Deze verklaarde te zijn opgelicht door Marcia die haar diensten in de thuiszorg via social media heeft aangeboden. De vrouwelijke verdachte eist vooraf geldbedragen waarna zij niet meer bereikbaar is voor de cliënten. Van de afgesproken diensten komt er niets terecht.

Marcia is opgespoord en aangehouden

Marcia kwam in beeld toen ze weer via social media goederen ter verkoop aanbood. Een benadeelde stapte bij het zien van de advertentie direct naar de politie. Marcia werd opgespoord en aangehouden.
[quads id=1]

Meerdere mensen benadeeld

Inmiddels hebben nog twee benadeelden aangifte van oplichting en verduistering tegen haar gedaan. Het vermoeden bestaat dat Marcia meerdere mensen heeft benadeeld.

vrouw gevangenis

Politie oproep

De politie roept zij die denken ook slachtoffers te zijn geworden van de praktijken van deze vrouw op, om alsnog aangifte te doen op het politiebureau De Nieuwe Grond.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Marcia ingesloten.
[quads id=1]
Eerdere berichten:
Maisa aangehouden wegens oplichting

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.