Grote stroomstoring op Schiphol

klm schiphol

Een deel van Schiphol kampt zaterdag met een stroomstoring in het bagage-afhandelingssysteem.
[quads id=1]

Chaos op Schiphol door vakantie en stroomstoring

Vertrekken en aankomsten in de hallen 3 en 4 lopen vertraging op. Veel reizigers moeten naar een andere gate. Omdat het druk is vanwege de krokusvakantie is de chaos alom, zo melden verschillende reizigers op Twitter. Zo zou het bij de tassencontrole razend druk zijn.

Veel passagiers op Schiphol

Telegraaf-journalist Wilma Nanninga was op Schiphol toen de stroom uitviel: „We zagen wanhopig personeel met passagierslijsten. Ook waren er geïmproviseerde intercom-berichten. We zijn nu in terminal 2, maar we hebben er 2 uur over gedaan om hier te komen. De passagiersstroom is enorm vandaag.”
[quads id=1]

Voorbeeldfoto medewerker Schiphol
Mensen hoeven niet eerder van huis

Mensen geven op Twitter aan bang te zijn hun vlucht te missen, maar volgens Schiphol is daar geen reden toe. Volgens een woordvoerder wordt momenteel alles op alles gezet om de storing te verhelpen. „Mensen hoeven niet eerder van huis vanwege de storing, het probleem is beheersbaar”, aldus de zegsman.
[quads id=1]

’Weinig problemen’

„Het kan zijn dat we mensen vragen bij een andere balie in te checken. De ochtendpiek is geweest, daar was het effect van storing, maar we verwachten voor de rest van de dag weinig problemen.”
Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.