30-jarige Aniel mishandelt en betast buurmeisje

dochter Suriname

Buurman ingesloten voor mishandeling en feitelijke aanranding. Aniel S. (30) is op vrijdag 16 februari door de politie van ressort Centrum ingesloten.
[quads id=1]

Hij vroeg zijn buurmeisje om een paraplu

Aniel wordt ervan verdacht op die bewuste dag zijn buurmeisje te hebben mishandeld en onzedelijk te hebben betast. Het slachtoffer schakelde de politie in en deed aangifte tegen Aniel. Zij verklaarde op dezelfde dag met een paraplu naar de winkel te zijn geweest, omdat het regende. Toen ze van de winkel was, vroeg Aniel haar om haar paraplu te lenen.
[quads id=1]

Hij zat aan de borsten van zijn buurmeisje

misbruik politie

Bij het terugbezorgen van de paraplu betaste de buurjongen het meisje tegen haar wil aan haar borsten. Ze stribbelde tegen en vroeg hem waarom hij dat moest doen. Aniel werd boos en gaf haar drie krachtige klappen in het gezicht en bedreigde haar ook met de dood.

De verdachte werd opgespoord en op die zelfde dag aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Aniel in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.