Zuster Kasi van Couveuse ’s Lands zwaait na 41 dienstjaren af

zuster met pensioen

Met tranen in haar ogen nam zuster Sarinah Kasiran vandaag, donderdag 22 februari 2018 afscheid van het werk. Na 41 dienstjaren mag ze gaan genieten van haar wel verdiende rust.
[quads id=1]

De zuster werd eerst geplaagd

Zuster Kasi, zoals ze bekend staat, kreeg van haar collega’s van de afdeling Couveuse in aanwezigheid van haar dochter en schoondochter daartoe een heerlijke ruststoel. Maar niet alvorens ze haar geplaagd hadden met een zogenaamde cadeau ter grootte van een schoenendoos, waarna uit een aantal steeds kleinere verpakking uiteindelijk een miniatuur vaasje met een bloemetje ter grootte van de kleinste vinger te voorschijn kwam.

Tranen van blijdschap

Tranen van blijdschap en voldoening waren het en werkte aanstekelijk op collega’s die ook emotioneel raakten.
[quads id=1]
In mei bereikt ze de pensioengerechtigde leeftijd en gaat nu met verlof tot ingaan van het pensioen. Volgens de verpleegkundig directeur, zr. Suze Holband zou het goed zijn om bezig te blijven. “Want rust roest en je bent zo jong zoals je je voelt”. Zr. Kasiran weet al precies hoe ze dat gaat aanpakken.

Even een maandje rusten

“Effe een maandje rusten, daarna poliwerkzaamheden of in de thuiszorg”, zegt ze lachend.

zuster met pensioen
Foto FB ’s Lands Hospitaal

Uiteindelijk zongen haar collega’s haar een nummer toe dat er alles mee te maken heeft dat ze niet vergeet dat er een Schepper is bij wie ze terecht kan als er momenten komen waar het effe moeilijk mocht worden.

Ook haar dochter heeft iedereen bedankt

Haar dochter bedankte voor de fijne jaren die haar moeder heeft mogen arbeiden en ook voor het moment waarop ze in de bloemen is gezet. “Ontroerend”.
[quads id=1]
Bron: ’s Lands Hospitaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.