Video – Door moeder gedumpte baby krijgt adoptie ouders (Amerika)

Baby Charlie

Het was koud die ochtend. De baby zijn rompertje met korte mouwen was helemaal nat, zijn luier was vies, zijn witte slabbetje was bevlekt.
[quads id=1]

De baby was alleen achtergelaten.

Opgekruld in een Nissan pick-up truck, was hij zonder hoed, deken of naam. Hij was minder dan een week oud. En hij was helemaal alleen. Achtergelaten door zijn moeder.

Een baby die afgelopen mei in Amerika in een verlaten voertuig werd gevonden, krijgt nu een nieuw thuis.

Baby Charlie heeft een adoptiegezin

De politie  heeft donderdag het nieuws gedeeld dat de kleine jongen, Charlie, is geadopteerd door een liefhebbend gezin.

Charlie was nog maar een week oud toen hij alleen achterin een pick-uptruck op de parkeerplaats van een appartementen complex werd gevonden.
[quads id=1]

De bibberende baby

Buren belden de politie nadat ze het gehuil van een baby hadden gehoord en hem onbewaakt hadden gevonden. De bibberende baby werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Borstkanker overleefd

Nu, 8 maanden later, is baby Charlie veilig en gezond met zijn nieuwe adoptiegezin. Zijn nieuwe mama is een vrouw die twee keer borstkanker heeft overleefd, en daardoor nooit meer moeder zou worden. De wonderen zijn de wereld niet uit!

Bekijk hier de fantastische video over baby Charlie:

[quads id=1]
Bekijk hier de mooie foto’s van Charlie:

Klik op onderstaande foto om meer te lezen over het gezin:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.