Schoolbuschauffeur Donovan hoort strafeis van 4 jaar wegens misbruik kind

buurman Suriname

Schoolbus bestuurder riskeert 4 jaar cel wegens mibruik. Donovan M., die reeds 12 maanden en 18 dagen in het gevang heeft doorgebracht, blijft aangehouden.
[quads id=1]

Schuldig gemaakt aan intiem misbruik

Deze verdachte wordt verweten zich schuldig te hebben gemaakt aan intiem misbruik c.q. ontucht met een minderjarige. In deze strafzaak heeft het Openbaar Ministerie 4 jaar gevangenisstraf tegen de verdachte gevorderd.

Tegenstrijdige verklaringen

Zij achtte ontucht wettig en overtuigend bewezen. Advocaat Raoul Lobo concludeerde dat er geen sprake is van intiem misbruik, noch van ontucht. Het 14-jarige slachtoffer heeft steeds tegenstrijdige verklaringen afgelegd. De politie heeft verder nagelaten om te onderzoeken wanneer het meisje alleen met de verdachte naar huis is gereden.

Misbruik suriname

Hij heeft haar borsten bestast

De verdachte vervoerde schoolkinderen. Het slachtoffer en haar jongere zus werden door de verdachte naar en van school afgezet en opgehaald. Volgens het slachtoffer heeft de verdachte op 11 maart 2016 haar borsten betast. Er was telefonisch contact tussen de verdachte en het meisje. In deze zaak heeft het Openbaar Ministerie alleen belastende verklaringen gebruikt. Zij heeft geen intiem misbruik bewezen geacht, maar eist een straf van 4 jaar voor ontucht.
[quads id=1]

Omgang met haar 19-jarige vriend

De raadsman gebruikte verschillende getuigenverklaringen in zijn pleidooi. Hij vindt dat de verdachte consequent het feit heeft ontkend. Het meisje heeft op de zitting verklaard dat zij ontmaagd is door haar 19-jarige vriend. De verdachte had haar gevraagd om haar te ontmaagden, echter heeft zij dat overgelaten aan haar vriend. Dit verklaarde het meisje.

Hij wordt niet vrijgelaten

Volgens het slachtoffer was haar vader op de hoogte van de liefdesrelatie met haar vriend. De verdachte heeft zich nimmer schuldig gemaakt aan geen enkel strafbaar feit en verzocht de advocaat de rechter om Donovan vrij te spreken. De rechter stelde deze zaak uit naar 4 april. De raadsman deed een verzoek aan de rechter om de vrijheidsbeneming van Donovan te willen opschorten c.q. op te heffen. Hij vond dat de verdachte reeds een jaar en 18 dagen in voorarrest heeft doorgebracht. De magistraat wees het verzoek af. De verdachte Donovan blijft aangehouden.

Gerelateerde berichten. Klik op onderstaand bericht voor extra informatie:
Buschauffeur Donovan

Geschreven Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.