Video – Familie in zorgen om 17-jarige vermiste Orlando Boldewijn uit Rotterdam

Orlando Boldewijn vermist

De 17-jarige Orlando Boldewijn uit Rotterdam is sinds zondagavond vermist. Zijn familie en vrienden maken zich grote zorgen.
[quads id=1]

Er is iets aan de hand

,,Er moet iets aan de hand zijn, anders had hij al lang iets van zich laten horen.” De politie is op zoek naar de jongen. Orlando zei zondag tegen zijn moeder dat hij naar een vriendin ging, maar kwam daar nooit aan. De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf. ,,Daar is geen enkele aanwijzing voor. Achter de schermen zijn we druk met onderzoek.”

Politie is op zoek naar Orlando (17). Hij vertrok zondagavond 18 feb lopend vanaf woning #Ackersdijkstraat #Rotterdam. Sindsdien is er geen contact meer hem geweest. Informatie? Bel 0900-8844 voor tips!

[quads id=1]

Mensen moeten het bericht heel veel delen

Via sociale media roepen ook bekenden van de jongen op naar hem uit te kijken. ,,Ik wil dat zoveel mogelijk mensen van zijn vermissing weten, zodat ze hun ogen open kunnen houden”, zegt Noha den Hartog, die met Orlando op het Wolfert Tweetalig zit. Ze vertrouwt het niet. ,,Hij heeft toetsen gemist. Ook op zijn werk bij Marqt in Hillegersberg is hij niet op komen dagen. Dat is niks voor hem.”

Hij zei: Tot zo.

De laatste die hem gesproken heeft, is zijn moeder, vertelt Noha. ,,Hij had gezegd dat ‘ie naar mij zou gaan. Dat deed hij wel vaker als hij eigenlijk een internetdate had. Ze belde hem op dat ‘ie naar huis moest komen, omdat het wel heel laat werd. Om kwart voor twaalf zei hij ‘tot zo’. Even later was zijn telefoon uitgeschakeld. We maken ons enorm veel zorgen.”
[quads id=1]

Wat kunnen we doen

Haar oproep op Facebook is al honderden keren gedeeld. ,,We doen wat we kunnen.”
bekijk hier de oproep:

Bekijk hier de video:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.