Brug bij Witagron door criminelen gebarricadeerd?

witagron brug

“Truckhouders die over de brug bij Witagron willen gaan, werden afgeperst. Ze moesten per truck SRD 1.500 betalen of een vat brandstof afstaan om toegang te krijgen.
[quads id=1]

De mensen waren criminelen

De mensen hielden zich bezig met Jungle Commando-achtige activiteiten.” Dit zei districtscommissaris Ludwig Mettendaf van Boven-Coppename. Hij heeft paal en perk gesteld aan de barricade die twee weken lang was opgeworpen door een groep bewoners van Witagron en heeft aangifte gedaan tegen de groep van tien mensen die betrokken waren bij de wegversperring. Intussen zijn militairen voor onbepaalde tijd ingezet voor de controle.
[quads id=1]

Aangifte gedaan tegen ze

Een bewoner zei eerder tegen de krant dat barricade was opgeworpen om te voorkomen dat de brug die in een slechte staat verkeert, instort. “De mensen hielden zich echter met criminele activiteiten bezig. Toen ik dinsdag met de politie daar aankwam, was er niemand meer en er was ook geen sprake meer van een barricade. Ze hebben waarschijnlijk gehoord dat we onderweg waren”, zegt Mettendaf.
[quads id=1]
witagron brug

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.