61-jarige Nandpersad Gajadien overleden na auto ongeluk

Auto ongeluk

De 61-jarige Nandpersad Gajadien is in de avond van donderdag 22 februari na een verkeersongeval aan de Vierde Rijweg overleden.
[quads id=1]

Levenloos lichaam op het wegdek aangetroffen

De politie van Kwatta kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een auto tegen een elektrische mast was opgereden en een dode te betreuren is. Bij aankomst op de plek werd het levenloos lichaam van Nandpersad op het wegdek aangetroffen. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het voertuig over de Vierde Rijweg reed, komende vanuit Sophia’s Lust richting de Kwattaweg.
[quads id=1]

Hij reed tegen een schutting aan

Ter hoogte van de servicestation verloor de bestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. Hij geraakte van de weg, reed een elektrische mast omver, waarna de auto tegen een schutting tot stilstand kwam. Bij het omver rijden van de elektrische mast moet Nandpersad uit het voertuig zijn geslingerd. Hij belandde op het wegdek, waarbij de elektrische mast op hem viel. Hij was vrijwel op slag dood.

Auto ongeluk
Foto van Rakesh Nirmal
Een arts stelde de dood vast

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]

Nog niet duidelijk wie de auto bestuurde

Een broer van het slachtoffer is met lichte letsels per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het is nog niet duidelijk wie het voertuig bestuurde.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden. De verkeersbarometer is met deze verkeersdode landelijk gestegen naar 9.