Video – Kaarten Black Panther Paramaribo nu al UITVERKOCHT

black panther TBL

Er is wereldwijd een ontzettende hype over de Marvelfilm Black Panther. Die hype is nu overgewaaid naar Suriname. [quads id=1]
Black Panther beschrijft een Afrika dat onaangetast is door inmenging van buiten en waar de armoede die veelal door die inmenging is ontstaan, niet bestaat. De film schept een beeld van hoop bij Afrikanen en bij de diaspora van dat continent.

Directeur van TBL Erwin Emmanuel zegt aan de krant dat alle kaarten zijn uitverkocht. “We zijn erg verrast over de grote belangstelling. We hebben vaker films vertoond die ook vrij snel bij aanvang van de verkoop gelijk waren uitverkocht. Bij de films Fast and Furious en Fifty Shade was dat ook het geval.
[quads id=1]
Emmanuel zegt dat TBL verschillende buitenlandse distribiteurs heeft zoals Sony en Paramount. “We betalen consequent de rechten van de film en dat is 50% van onze omzet. We maken geen winst op dit moment vanwege de devaluatie van ons geld.” De film gaat vandaag in premiere en ook op vrijdag wordt de film vertoond.

black panther TBL
Volgens Emmanuel zullen verschillende groepen in gepaste kleding de film bezoeken. “Dit gebeurt vaker dat groepen verkleed komen naar de film. Dat hebben we gezien tijdens de vertoning van Batman.
[quads id=1]
Wat wel uniek is dat de kaarten voor de 2e dag nu al uitverkocht zijn. Dat hebben we niet eerder meegemaakt.”
Bekijk hieronder een stuk uit de film:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.