Video – Albert ontkent moord op 27-jarige Jhina Krishan

moord Suriname familienieuws

Op de rechtszitting van woensdag heeft kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor de strafzaak van de 56-jarige Albert K. op de rol gehad.
[quads id=1]

Hij wordt verdacht van moord

Hij wordt ervan verdacht dat hij 25 november 2017 de 27-jarige Jhina Krishan door steken om het leven heeft gebracht aan de Chitoestraat. Op de rechtszitting heeft de verdachte ontkent het slachtoffer om het leven gebracht te hebben.

De magistraat heeft advocaat Hedley Derby toegevoegd aan de verdachte, die hem juridisch zal bijstaan. Jhina overleed in het ziekenhuis. Bij aankomst van de politie was het slachtoffer niet aanspreekbaar.

Hij overleed enkele uren later

Het slachtoffer werd per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij enkele uren daarna de geest gaf.
[quads id=1]
Volgens verklaringen van omstanders raakte Jhina in een woordenwisseling met de drugsverkoper die bekend is als ‘Pako’, de verdachte Albert K. Op een bepaald moment werd het heftig tussen de twee. Jhina bleef aandringen om drugs te kopen. ‘Pako’ bleef bij zijn standpunt geen drugs aan hem te verkopen, vanwege openstaande schulden.

Hij wilde niet weggaan

‘Pako’ adviseerde hem de plaats te verlaten. Jhina werd door omstanders van de plek verwijderd, maar begaf zich weer ernaartoe.

‘Pako’ dreigde hem te zullen doden, indien hij de plek niet zou verlaten. Op een bepaald moment bracht ‘Pako’ Jhina met een scherp voorwerp een steekverwonding toe onder zijn oksel. Bij aankomst van de politieambtenaren had de verdachte, die een bekende van de politie is, de plek reeds verlaten.
[quads id=1]
moord Suriname familienieuws

Hij werd aangehuden

In de late avond van 25 november meldde ‘Pako’ zich aan op het politiebureau. Hij werd aangehouden en voorgeleid. Hij bekende het strafbare feit te hebben gepleegd. Op de rechtszitting kwam hij terug op zijn verklaring. Deze strafzaak zal op 2 mei verder behandeld worden.

Bekijk hieronder video na de moord:

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.