Bekendmaking – Maandag 26 februari 2018 is GEEN vrije dag in Suriname

NII

Het Nationaal Informatie Instituut wenst te benadrukken dat maandag 26 februari 2018 GEEN vrije dag is in Suriname. Het Instituut betreurt het feit dat een vervalste bekendmaking de ronde doet op social media.
[quads id=1]

Valse bekendmaking

Bij de valse bekendmaking is gebruik gemaakt van het sjabloon van het Instituut. Dit is volgens de Surinaamse wet strafbaar. Diegene die zich hieraan schuldig maken kunnen aan de hand van artikel 278 van het Surinaams wetboek van strafrecht , inzake valsheid in geschriften, strafrechtelijk vervolgd worden.
[quads id=1]

Zondag 25 februari

Volgens deze onjuiste bekendmaking zou aanstaande maandag een vrije dag zijn, dit is echter niet zo. Het instituut wenst te benadrukken dat de Dag der Bevrijding en Vernieuwing op zondag 25 februari 2018 is.

Bekijk onderstaande ONGELDIGE brief:

vrije dag

Stuur het door naar belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn.
Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.