Video – Tieners aangehouden voor moord op twee Rotterdammers

moord Rotterdam

Weer twee tieners (18) aangehouden voor dubbele liquidatie
[quads id=1]

Vanmorgen twee tieners aangehouden

In het onderzoek naar de dubbele liquidatie afgelopen december in Rotterdam-Beverwaard zijn opnieuw jonge verdachten aangehouden. De politie arresteerde vanochtend twee jongens van 18 jaar op verdenking van betrokkenheid bij de afrekening die Rotterdammers Gilbert Henriëtta (26) en Lindomar Elizabeth (25) het leven kostten.

Van dichtbij doodgeschoten

Afgelopen dinsdagochtend werd al een 18-jarige Rotterdammer opgepakt. De jongeman was 17 toen de slachtoffers op uiterst koelbloedige wijze vanuit een auto met een kalasjnikov van dichtbij werden doodgeschoten. De tweede verdachte werd gistermiddag gearresteerd. Ook hij was 17 jaar ten tijde van de schietpartij.
[quads id=1]

De derde zat al vast

De derde verdachte zat al in hechtenis. Hij werd enkele weken geleden aangehouden in een woning waar een kalasjnikov werd gevonden. Onderzocht wordt of dat het wapen is waarmee de liquidatie is uitgevoerd.

moord Rotterdam
foto van RTV Rijnmond
Zo jong en al betrokken bij zo een misdrijf

De politie is geschrokken van de leeftijd van de verdachten van de dubbele liquidatie. Of de tiener van destijds 17 jaar de schutter was, houdt de politie nog in het midden. ,,Afgezien daarvan is het schrikbarend dat een jongen van die leeftijd betrokken is bij dit misdrijf”, reageert de woordvoerder van de politie.
Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.