Varli Proeve heeft gestolen om zijn baby eten te geven.

zijspiegel dief

Zijspiegeldief: “Mijn baby had honger” “Daarom heb ik de zijspiegels weggehaald.” Dit zei de verdachte Varli Proeve gisteren aan kantonrechter Rewita Chatterpal.
[quads id=1]

Celstraf van 6 maanden

Proeve heeft 2 zijspiegels van een Toyota Harrier weggehaald. Hiervoor is hij veroordeeld tot een celstraf van 6 maanden, waarvan 4 maanden voorwaardelijk. De magistraat koppelde ook een proeftijd van 3 jaar aan het vonnis. Met deze uitspraak komt de zijspiegeldief gelijk weer op vrije voeten.

Hij was al aangehouden

Deze zaak speelde zich op 22 december 2017 in de omgeving van het Diakonessenhuis toen de benadeelde haar voertuig over straat parkeerde. Kort nadat zij in het ziekenhuis was, attendeerde een beveiligingsman haar dat iemand de zijspiegels van haar voertuig, een Toyota Harrier, had verwijderd. Zij haastte zich naar buiten en zag dat de zijspiegeldief reeds door een langsrijdende politieagent was aangehouden.
[quads id=1]

Het is een gewoonte geworden

Volgens de politieambtenaar is het een gewoonte van bepaalde criminelen om zijspiegels daar in de buurt los te rukken. Dit is waarom hij het gedrag van Proeve verdacht vond en hem goed observeerde. De veroordeelde geeft zijn handelingen toe, maar vindt dat hij dit alles als goede vader gedaan heeft voor zijn dochtertje. Hij heeft spijt van zijn handelen en beloofde dit nooit meer te doen.

Krijgt een passende straf
zijspiegel dief
Foto van westseattleblog.com

De kantonrechter besloot Proeve een passende straf op te leggen, waardoor hij gelijk naar huis mocht gaan. “Ik hoop dat u hiermee een les heeft geleerd”, aldus de rechter aan de veroordeelde.
[quads id=1]
Foto van : westseattleblog.com
Bron: DBS Geschreven door FR
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.