Motorrijder Kevin opgenomen in AZP na ernstig verkeersongeval te Paramaribo

motor ongeluk

De 21-jarige motorrijder Kevin K. ligt momenteel op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Hij verkeert in kritieke toestand.
[quads id=1]

De motorrijder werd maandag aangereden

Deze motorrijder werd maandagmorgen aangereden aan de Margarethalaan door een personenauto. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een vrouwelijke autobestuurder in haar personenwagen over de Margarethalaan reed. Zij heeft op een gegeven moment zonder daarbij goed op te letten het verkeer van haar tegenligger, dus de motorrijder doorkruist door rechts af te staan.
[quads id=1]

Er volgde een botsing

Als gevolg van dit onoplettend rijgedrag van de automobiliste vond er een botsing plaats, waarbij de motorrijder op het harde wegdek is komen te vallen.

motor ongeluk
Foto van TG
Motorrijder heeft diverse fracturen opgelopen

Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp en is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. De motorrijder heeft diverse fracturen opgelopen. Zijn beide armen zijn kapot, linker knie en heeft ook nog een schedelbasisfractuur opgelopen.

Rijbewijs is ingevorderd

De politie heeft het rijbewijs van de automobiliste ingevorderd.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.