PTC studenten Matradj, Tijtel, Van Genderen en Koniki naar Brasilia

PTC student

PTC studenten 10 MAANDEN NAAR BRASILIA. In mei 2017 heeft het PTC een Memory of Understanding (MOU) gesloten met Instituto Federal Brasilia (IFB).
[quads id=1]

Studiebeurzen voor de studenten

Het vervolg van deze samenwerking is dat IFB aan PTC een aantal studiebeurzen heeft aangeboden. Deze beurzen houden in dat de PTC studenten een deel van hun studie kunnen continueren in Brasilia.

PTC student
Matradj, Tijtel, Genderen van, Koniki en Bistra op de Johan Adolf Pengel International Airport. Privefoto PTC

[quads id=1]

4 studenten zijn afgereisd

Vier studenten zijn op zondag 18 februari afgereisd naar Brasilia onder begeleiding van Jennifer van Genderen. De studenten verblijven 10 maanden in Brasilia en vervolgen hun studieprogramma op de campussen van Taguatinga, Samambaia en Brasilia. Om het studeren vlot te doen verlopen zal aan elke student een Braziliaanse studiegenoot gekoppeld worden, die naast ondersteuning tijdens de leerprocessen ook zal assisteren bij het wegwijs maken op de verschillende campussen.
[quads id=1]

Rond de kerstdagen zijn de studenten weer thuis

De ambassadeur van Suriname in Brazilie, ambassadeur Marlon Hoesein heeft het dit proces vanaf het begin actief begeleid. De studenten worden rond de kerstdagen weer in Suriname verwacht.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
[email protected] en wij publiceren het GRATIS.