Overlast door vrouwen van lichte zeden te Rainville Paramaribo?

hotel Paramaribo

Ontucht in Rainville. Volgens een bewoner van Rainville vormt betaalde omgang in de buurt een schandvlek, die met de dag groter wordt.
[quads id=1]

Niet Surinaamse vrouwen

De omgeving tussen de Tourtonnelaan en de Verlengde Gongrijpstraat wordt Klein Belem genoemd vanwege de dames afkomstig uit Brazilië die er krioelen. De omgeving dreigt deze benaming te verliezen door de aanwas van lichte vlinders uit Santo Domingo en Venezuela die in toenemende mate neerstrijken in de omgeving.

Betaalde omgang en drugshandel

In de avonduren trekken de meesten naar de clubs om te werken. Die zich in andere buurten bevinden. De vrouwen van lichte zeden uit het buitenland bieden hun diensten ook aan via bureaus. Er wordt tevens postgevat op hoeken van straten en andere ongure plekken.

De lichtekooien die langs de straten flaneren, worden beschouwd als laaggevallen en de goedkoopste. Gezegd wordt dat in het circuit drugsgebruik normaal is.
[quads id=1]

Ongure praktijken

clubhouders schromen er niet voor om hun ongure praktijken uit te oefenen in panden die grenzen aan scholen en kerken. En de overheid maar lukraak vergunningen verstrekken en de wildgroei gedogen.

werker
Voorbeeldfoto geld ontvangen voor betaalde omgang

Als schoolvoorbeeld werd aangehaald, de Sypestijnschool aan de Mauritiusstraat die als het ware ingesloten is tussen clubs die gespuis als drugshandelaren aantrekken.

geschreven door HD
Bron: DBS
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
[email protected] en wij publiceren het GRATIS.