Meer over de moord op 38-jarige Agatha Derby

derby agatha Suriname

Claudio S. (32) alias ‘Barba’ staat terecht voor levensberoving van zijn vriendin Agatha Derby (38). De zaak is maandag in behandeling genomen door rechter Ingrid Lachitjaran.
[quads id=1]

Hij heeft de moord vanaf het begin bekend

De verdachte heeft vanaf het begin bekend de vrouw om het leven te hebben gebracht. De rechter, het Openbaar Ministerie en raadsman Oscar Koulen hebben geen behoefte om getuigen te horen, aangezien de verdachte een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Zijn verhoor vindt op 19 maart plaats.
[quads id=1]

Een dag na de moord is hij opgepakt

Claudio S. is op 20 september 2017 in verzekering gesteld. Hij had een dag van te voren zijn vriendin om het leven gebracht. Hij was samen met haar te Nieuw Koffiekamp voor werk. De verdachte heeft bij de politie aangegeven dat hij geld gespaard had en wilde dit terug hebben om naar de stad te gaan.

Ze weigerde het geld terug te geven

Toen de vrouw weigerde het geld terug te geven, heeft hij na een ruzie haar keel dichtgedrukt tot zij bewusteloos neerviel. Hij heeft haar alleen gelaten en is vertrokken.

derby agatha
De vermoorde Agatha Derby. Foto binnengekomen via FB

Hij heeft het aan een familielid verteld

Aan een familielid heeft hij zijn daad opgebiecht. De verdachte is door een familielid overgebracht naar het politiebureau. Ter plekke aangekomen trof de politie het levenloze lichaam van het slachtoffer aan. Claudio S. is hierna aangehouden en is in voorarrest.
[quads id=1]
De familie van Agatha heeft overigens een hele andere verklaring omtrent de moord. Lees hieronder wat ze erover zeggen:
Over de moord mijn nicht Agatha Derby

Andere gerelateerde berichten:
38-jarige vrouw om geld vermoord door vriend

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
[email protected] en wij publiceren het GRATIS.