Jozef vrijgesproken van misbruik nichtjes van 3 en 6 jaar

dochter Suriname

Jozef K. werd integraal vrijgesproken voor het plegen van seksuele handelingen met twee meisjes van drie en zes jaar. De kinderen zijn de dochters van de zus van zijn vrouw.
[quads id=1]

Hij werd van misbruik verdacht

Officier van Justitie Nirmala Maikoe had zeven jaar cel geëist. De man ontkende consequent dat hij de kinderen heeft misbruikt. Rechter Ingrid Lachitjaran heeft op basis van tegenstrijdige verklaringen die zijn afgelegd de man, die al op vrije voeten was, vrijgesproken.

Geslachtsdeel van het kind was opgezet

Het strafbare feit zou gepleegd zijn in de periode januari tot en met december 2015 in het district Wanica. De moeder van de meisjes deed aangifte tegen Jozef K. Zij had geconstateerd dat haar dochter mankte toen zij haar had opgehaald. Onderzoek wees uit dat het geslachtsdeel van het kind opgezet was. Haar andere dochter heeft aan de moeder gezegd dat ook zij is misbruikt door Jozef K.
[quads id=1]

Meisjes wederom misbruikt

Uit het rapport van de gynaecoloog blijkt dat bij de beide meisjes de hymnen niet meer in takt zijn. Terwijl de verdachte in het gevang zat, zijn de meisjes wederom misbruikt. Dit hebben deskundigen vastgesteld. De kantonrechter vroeg zich af of de verdachte zich daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan het strafbare feit. Eén van de meisjes had aangegeven dat haar broer haar ook misbruikte.

misbruik politie

Haar zoon is een rustige jongen

Volgens de moeder is dat niet waar, omdat haar zoon een rustige jongen is. Zij verklaarde dat haar ene dochter de andere heeft gevingerd. Het meisje ontkende bij de rechter het verhaal van de moeder. Op grond van de feiten die naar voren kwamen, werd de verdachte integraal vrijgesproken.
[quads id=1]
GERELATEERDE BERICHTEN:
Jozef K, verdachte van misbruik, vertelt zijn deel van het verhaal
Redactie: Man verdacht van ontucht met een 2-jarig en met een 6-jarig kind

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.