Donovan, Dion, Roche en Lorenzo verdacht van intiem misbruik meisje

politie Suriname

Advocaat Irvin Kanhai ziet geen reden om de vier jonge verdachten, van wie één zelfs slechts zestien jaar is, langer in voorarrest te houden.
[quads id=1]

Jongens hadden omgang met meisje

Hij vroeg maandag dan ook rechter Sharma Lakhisaran om Donovan F., Dion R, Roche A. en Lorenzo B. naar huis te sturen.

De vier variëren in leeftijd van 16 tot 23 jaar en worden verdacht van intiem misbruik. Ze zouden een meisje de partydrug ‘sukru’ hebben gegeven, om vervolgens omgang met haar te hebben. “Ik heb dat meisje zelf gesproken en dat is niet wat ik heb gehoord”, zei Kanhai tegen de rechter.
[quads id=1]

Het meisje kreeg drugs

meisje

Volgens hem heeft het slachtoffer zelf gevraagd om omgang. Ook is de drug haar toegediend, nadat zij erom had gevraagd. “Zij wilde ‘high’ worden om daarna omgang te hebben. De advocaat vroeg de rechter het meisje ook te horen, zodat zij als onafhankelijke persoon zich een beter beeld kan vormen van de zaak. De rechter ging mee met dit voorstel. De zaak is uitgesteld tot 19 maart.
[quads id=1]

Gerelateerde berichten:
Video: Minister trots dat leden van rapgroep alsnog opgepakt zijn
5 heren aangehouden voor intiem misbruik
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
[email protected] en wij publiceren het GRATIS.