21-jarige dronken auto bestuurder belandt in trens

dronken paramaribo

De Verkeersunit van Regio Midden heeft op zaterdag 10 februari het rijbewijs van de 21-jarige autobestuurder Miquel R. ingevorderd.
[quads id=1]

Auto bestuurder kwam in de trens terecht

Miquel nam op de bewuste dag in beschonken toestand deel aan het verkeer. Aan de Welgedacht B weg verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig en belandde in de langs de weg lopende trens. Hij kwam met de schrik vrij.

Overgebracht naar het politiebureau

Bij aankomst op de plek wees het verdere onderzoek uit dat Miquel een vonnis van een eerdere verkeersovertreding op zijn naam had staan van SRD 350 of 7 dagen hechtenis. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest.

Teveel alcohol

Miquel blies 480 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.
[quads id=1]
rijbewijs is ingevorderd. Toen hij nuchter was, is door tussenkomst van de familie de boete betaald. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.