Vrouw, met drie kleine kinderen in huis, mishandeld door criminelen

politie Suriname

Vrouw met 3 minderjarige kinderen overvallen in woning. De 27-jarige C.B. kreeg zaterdagochtend de schrik van haar leven toen zij in haar slaap werd overrompeld door drie gemaskerde criminelen.
[quads id=1]

De daders haalden het huis van de vrouw overhoop

De daders, allen gekleed in het zwart, hebben via een venster toegang tot de woning aan de Proximaweg te Santo Dorp verschaft. Eenmaal binnen hielden de overvallers het slachtoffer onder schot. Haar woning werd totaal overhoop gehaald.

Ze hebben de vrouw mishandeld

Toen de rovers geen waardevolle goederen aantroffen, gingen ze over tot mishandeling van de vrouw. Zij moest vuistslagen incasseren. Uiteindelijk gingen de daders ervandoor met twee damestassen, belangrijke bescheiden, haar mobiele telefoons en een lege portemonnee.
[quads id=1]

Ze weet niet waar ze zijn

man vrouw mishandeling Suriname FamilieNieuws

Het slachtoffer weet niet welke kant de daders zijn opgegaan. De politie van Santo Dorp is belast met het verdere onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.