Video bekendmaking EBS: Morgen stroomonderbreking Paramaribo en Wanica

EBS Suriname

Hierbij een bericht van de EBS bestemd voor de bewoners van Paramaribo en Wanica.
[quads id=1]

Stroomonderbrekingen te Paramaribo en Wanica

Morgen, dinsdag 20 februari 2018, zullen er stroomonderbrekingen zijn. Lees onderstaande brieven voor meer informatie omtrent de gebieden. En bekijk ook de nieuwe video’s met informatie van de EBS: Deel de informatie met een ieder zodat ze hier rekening mee kunnen houden!!
[quads id=1]
ebs paramaribo

Lees hieronder de brief omtrent de gebieden in Wanica:ebs wanica

Bekijk hier de nieuwste informatie video van de EBS
[quads id=1]

De EBS bedankt u voor uw begrip

Deel deze informatie met uw vrienden op Facebook.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.