Overleden – Mijn onmisbare schoonmoeder Cynthia Aaron

Aaron

Overleden

Cynthia Patricia Aaron

💔💔💔
Ik kan niet eten dan heeft mijn schoonmoeder niet gegeten, niet drinken, niet lachen…
Ik kijk uit na iemand die de boodschap brengt: Amanda je schoonmoeder leeft nog…

Ma, hoe moet ik dit verwerken.😭😭😭
“Amanda me kind ik hou van je…maar ik kan niet meer..ik ga heen..ik ben moe…ik ben nu in een mooie wereld…ik zie mooie huizen en veel lichtjes…God vergeef me dat ik het verklap”. Waren uw laatste woorden met me.

Vanaf ik u heb leren kennen was het meer dan een schoonmoeder…😢😢💔 we hebben veel samen gedaan, maar ik wilde meer…Rust zacht lieve ma.

De singineti vindt plaats op maandag 19 februari 2018 aan de Quaranistraat 132 te Benniespark en wel om 8 uur

De uitvaart is op dinsdag 20 februari 2018 te Rene’s hof aan de Waakhuizenlaan om half 4

~Amanda Soiso~

[quads id=1]
Aaron
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.