Overleden – Alexandrina Bruma-Giersthove

Alexandrina Bruma - Giersthoven

Overleden

Alexandrina Theodora Bruma-Giersthove

In zijn rampspoed, wordt de Goddeloze geveld,
Maar de rechtvaardige vindt zelfs in zijn dood een schuilplaats.
Spreuken 14:32

Met al haar levenslust en wilskracht heeft zij de strijd niet kunnen winnen. Na alle fijne jaren die wij met haar mochten beleven, hebben wij met veel verdriet afscheid moeten nemen van onze lieve moeder, schoonmoeder, grootmoeder, overgrootmoeder en bet-overgrootmoeder,

Lexi

Weduwe van Max Nellius Rudolf Bruma in de leeftijd van 86 jaar. Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op zaterdag 17 februari 2018, van 15.00 uur tot 16.00 uur in het Uitvaartcentrum Goetzee aan de Boezemsingel 35 te Rotterdam.

De dienst voor de begrafenis zal plaats hebben op maandag 19 februari 2018 om 13.00 uur in voornoemd uitvaartcentrum. Aansluitend zullen wij haar omstreeks 14.30 uur gaan begraven op het begraafplaats Crooswijk aan de Kerkhoflaan 1 te Rotterdam.

De singi netie wordt gehouden op zondag 18 februari van 19.00 uur t/m 22.00 uur in zaal Schuttersveld aan de Crooswijksestraat 93 te Rotterdam.

Correspondentie adres:

M.H. Bruma – van Homoet

Van der Hoekleede 45

2991 WZ Barendrecht.

Alexandrina Theodora Bruma – Giersthoven

Geboren Paramaribo 9-2-1932
Overleden Rotterdam 12-2-2018

Na de begrafenis bent U uitgenodigd om met elkaar samen te zijn in zaal Schuttersveld aan de Crooswijksestraat 93 te Rotterdam

Namens de nabestaanden:
Norma en Eugene
Humbert en Hellen
Theo en Ivy
Selma +
Lea en Roy
Guno en Lilian
Martha en Wim.

[quads id=1]
Alexandrina Bruma - Giersthoven
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.