Wederom man overleden door politieschot in ziekenhuis Paramaribo

politie Paramaribo

Een verdachte is vrijdagochtend in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden aan zijn schotverwonding.
[quads id=1]

Tweede keer deze week dat een man zo is overleden

De politie schoot gericht nadat de man waarschuwingsschoten negeerde. Ook maandag overleed een verdachte na neergeschoten te zijn door de politie.

Gepoogd in te breken

Zoals de informatie nu luidt, zat de politie van Jarikaba vrijdag de man achterna nadat hij had gepoogd in te breken in Saramacca. Op de kruising van de Stoelman- en Wagenwegstraat veroorzaakte de verdachte een aanrijding en probeerde te voet verder te vluchten.

Overleden in het ziekenhuis

Hij werd echter geraakt door politiekogels en gewond afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP. Kort na aankomst kwam hij te overlijden. De politie onderzoekt de zaak verder.
[quads id=1]

Tweede keer deze week

politie Suriname

Maandag werd George ‘Gessa’ Afoensoewa dodelijk getroffen door een kogel uit een politiewapen. De man werd ervan verdacht betrokken te zijn bij een zwaar gewapende roofoverval in district Brokopondo. Na een achtervolging in de auto, probeerde hij te voet te vluchten, waarop de politie gericht schoot. Volgens de publiciteitsdienst van het KPS gaf hij – kort voordat hij ter plekke overleed – toe betrokken te zijn geweest bij de roof.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.