Video – Man overleden na verkeersongeval

verkeersdode

Bij een aanrijding te Tamansari in district Commewijne is er vrijdag rond half twaalf ’s morgens één verkeersdode gevallen.
[quads id=1]

Man overleden en 3 naar het ziekenhuis

Drie andere personen zijn met de ambulance van Meerzorg naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd.

Raakte controle over het stuur kwijt

Volgens bekomen informatie raakte een voertuig dat in de richting van Stolkertsijver reed op gegeven van zijn weghelft met als gevolg de botsing met een tegenligger. Het is niet bekend hoe hij de controle over het stuur heeft verloren. Wel was het wegdek glad.
[quads id=1]
verkeersdode

8ste verkeersdode

Een man, mede-inzittende, raakte bekneld en moest door de brandweer van Nieuw-Amsterdam bevrijd worden. Echter, hij haalde het niet en is de achtste verkeersdode van 2018. Het is niet bekend hoe ernstig de drie gewonden eraan toezijn.
Bekijk hier de video omtrent het verkeersongeval:
[quads id=1]

Bron: DWT

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.