Schietpartij voor club in Paramaribo. Man met schotwond in ziekenhuis

Paramaribo Noord

Schietpartij voor club Jozef Israëlstraat. De politie van Paramaribo kreeg omstreeks 01.30 uur een melding van een vechtpartij in een club aan de Jozef Israëlstraat.
[quads id=1]

vechtpartij in club in Paramaribo

Uit het onderzoek blijkt dat beide partijen buiten de club waren gelopen, waarna men een schot hoorde. Kort daarna zijn partijen in afzonderlijke voertuigen weggereden.

Het slachtoffer genaamd H.L. werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij heeft een schotverwonding in zijn buikstreek opgelopen en verkeerde in een shocktoestand.
[quads id=1]

Slachtoffer is niet stabiel

De gezondheidstoestand van het slachtoffer is niet stabiel. Hij is ter observatie opgenomen. De verdachte R.Z. (40 jaar) is inmiddels aangehouden terzake mishandeling en illegaal vuurwapenbezit.

Neefje belde hem

Hij verklaarde bij de politie dat zijn neefje hem in de ochtend van vrijdag had gebeld met de mededeling dat hij mishandeld is geworden.

schietpartij suriname

Ongedekt wapen ging af

De verdachte R.Z. ging met een ongedekt wapen naar de club. Buiten de club is het wapen ongelukkigerwijs afgegaan, verklaart hij.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.