De politie in Den Haag is opzoek naar deze man

Opzoek Den Haag

De politie van Den Haag is op zoek naar deze man van wie vandaag de foto is vrijgegeven; hij zou op 23 juni 2017 rond 20.15 uur op de Elandstraat in het Zeeheldenkwartier hebben geprobeerd de mobiele telefoon te roven van een vrouw die hem juist behulpzaam wilde zijn.
[quads id=1]

Hulp van omstanders

Hij had de telefoon even ter leen van de vrouw, maar wilde deze niet teruggeven en ermee vandoor gaan. Met veel geschreeuw en hulp van omstanders weet de vrouw haar telefoon toch weer in handen te krijgen.

U kunt anoniem bellen naar de politie

De politie neemt de zaak hoog op en wil de man minimaal verhoren. Voor tips kunt u bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).
[quads id=1]
Opzoek Den HaagBron: dagblad070.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.