Overleden – Onze lieve opa Alwin Busropan

Alwin Busropan

Lieve opa,
U bent nu een engel naast God onze Heer. Hij heeft u terug geroepen naar huis omdat Hij een engel tekort kwam. Wij weten dat u altijd over ons zal hoeden en dat u nu onze beschermengel bent. Wij zullen alle mooie momenten samen met u altijd koesteren en nooit vergeten.

Opa, u bent nu lekker gaan slapen we zullen u altijd herdenken. Soms met een traan en soms met een lach. U bent nu veilig thuis opa.
Slaapt u lekker. U heeft altijd een speciale plaats in ons hart.

Met diep leedwezen maakt de familie Busropan bekend dat van hun is overleden, hun lieve broer, vader, opa, overgrootvader en bedovergrootvader de heer

Alwin Frans Busropan

op de gezegende leeftijd van 91 jaar.
Hij was eigenaar van Albu meubelbedrijf

De singineti wordt gehouden op dinsdag 20 februari 2018 van 20.00 -22.00 uur aan de Gonggrijpstraat 89A

De uitvaart vindt plaats op woensdag 21 februari 2018.

Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 15.00 uur tot 15.30 uur in de Heilige Driekoningenkerk (Rajpur kerk) aan de Mahonylaan waarna de rouwdienst om 15.30 uur plaats vindt.

De teraardebestelling is om 17.00 uur op de Rooms Katholieke begraafplaats aan de Schietbaanweg 35

Till we meet again, opa Alwin
We love you RIP opa Alwin

[quads id=1]
Alwin Busropan
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.