Man mishandelt nicht die bij hem op vakantie is in Suriname

moeder broer Suriname

Een politie heeft een man in het district Para aangehouden voor poging tot zware mishandeling. Zijn nicht kwam uit Nederland op vakantie en logeerde bij hem en zijn vriendin.
[quads id=1]

Ze was op vakantie

De ruzie ging om het zetten van de televisie op een ander kanaal. De verdachte zou uit huis gaan, maar ging niet meer. De twee vrouwen zaten naar televisie te kijken. Hij kwam plotseling en zette de televisie op een ander kanaal, terwijl de vrouwen naar een programma keken.

Hij wurgde zijn nicht

Hij werd aangesproken, maar werd boos. Er ontstond een woordenwisseling tussen de man en de vrouwen. De vriendin ging toen naar het balkon, terwijl de man en zijn nicht in het huis bleven. De vriendin hoorde plotseling een gegil en ging naar binnen. Zij zag dat de verdachte zijn nicht wurgde.
[quads id=1]

De politie heeft hem aangehouden

De man heeft de nicht met de hand op verschillende plekken geslagen en verder gewurgd. De vrouw had een bult op haar voorhoofd en een zwelling aan haar armen. De politie heeft hem na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar
[email protected] en wij publiceren het GRATIS.