Parbo Bier is duurder geworden

“De Surinaamse Brouwerij doet haar best om Surinaamse bier betaalbaar te houden.
[quads id=1]

Het bier bedrijf moest verhogen

Maar ook wij als bedrijf komen er niet onderuit om de prijzen van onze producten te verhogen”. Dit zei een salesmanager van het bedrijf is gesprek met Times of Suriname.

Lokale inflatie

Prijzen van de bekende Parbo Bier-producten zijn vorig week verhoogd. De prijzen zijn verhoogd als gevolg van de lokale inflatie en de stijging van de international wisselkoersen, voornamelijk de euro. Een groot deel van de grondstoffen,verpakkingsmaterialen, international transport en geïmporteerd is zijn euro gerelateerd.

Bedrijfsvoering kunnengaranderen

“Parbo Bier was gedwongen om de prijzen te verhogen, om de bedrijfsvoering te kunnen garanderen , beargumenteert de salesmanager.

Foto van www.askmen.com
Bier blijft betaalbaar

Hij is nog altijd tevreden dat bier betaalbaar gehouden wordt ten opzichte van andere alcohol soorten die veel duurder zijn geworden wegens de huidige omstandigheden.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.