18-jarige Anastasha op Valentijnsdag overleden na ruzie met vriend

beroving Paramaribo

De 18-jarige Anastasha Pawirowirono is in de late avond van woensdag 14 februari in het ziekenhuis overleden.
[quads id=1]

Overleden na ruzie

Anastasha liep op maandag 12 februari tijdens een gevecht met haar 39-jarige vriend Trujillo S. te Lust en Rust in het district Commewijne verwondingen op.

Vriend belde de politie

Trujillo belde met de politie van Nieuw Amsterdam en deed de melding dat hij met zijn vriendin heeft gevochten en dat ze letsels heeft opgelopen. Ook gaf hij door dat hij de ambulance van de RGD poli van Meerzorg reeds had ingeschakeld.

Hij heeft zich verdedigd

De wetsdienaren deden het adres aan en troffen partijen aan. Trujillo verklaarde dat hij zich tijdens het gevecht heeft verdedigd met een ijzeren punt tang, waarbij Anastasha letsels opliep in haar gezicht. Het scherp voorwerp overhandigde hij aan de wetsdienaren.

Vriend is aangehouden

Deze is in beslag genomen. De vriend werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Trujillo in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Op Valentijnsdag overleden

Anastasha is met letsels onder haar oog aangetroffen en wenste geen verklaring af te leggen. Per ontboden ambulance werd zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer werd eveneens met een hersensbloeding ter verpleging opgenomen op de afdeling Neurologie, waar zij op 14 februari het leven liet.

Lichaam is in beslag genomen

Het ontzielde lichaam van Anastasha is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]
De politie van Nieuw Amsterdam is belast met het onderzoek in deze zaak.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.