Video – Overleden – Onze mama Lucil Wills – Engelhart

mama Lucil Wills-Engelhart

Hierbij delen wij met u een droevig bericht omtrent het overlijden van onze lieve moeder, schoonmoeder en oma

Lucil Wills – Engelhart

Mama, wij zullen u heel heel heel erg missen. U deed uw werk met veel liefde en toewijding en nu gaan velen u moeten missen. U was 1 van de beste leerkrachten dat kunnen wij vol trots zeggen. Waka bun lobi mama ❤☹️

Namens je diep bedroefde kinderen:
Rujeania , Jeveraldo & Gilliëne🙏🏾😘

[quads id=1]
mama Lucil Wills-Engelhart

Bekijk hieronder de prachtige video met herinneringen aan onze moeder:

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.