Video – KPS geeft samen met ’s Lands Hospitaal voorlichting aan jongeren

kps

Voorlichting Theodoor Judaschool.  Leerlingen van de tweede klasse van het LBO de Theodoor Judaschool aan de van Idsingastraat zijn deze op dinsdag 13 februari 2018 in een voorlichtingsessie geconfronteerd geworden met de drugs ‘Sukru’.
[quads id=1]

Voorlichting van KPS en ’s Lands Hospitaal

In samenwerking met het informatieteam van het Korps Politie Suriname heeft het voorlichtingsteam van
‘s Lands Hospitaal onder leiding van zuster Selma Sniphout, het gebruik en de gevolgen van de beruchte drug met de leerlingen doorgenomen. De uitnodiging komt jaarlijks vanuit de schoolleiding.

Dagelijkse ervaring

Dit jaar heeft ‘s Lands Hospitaal ervoor gekozen deze drug waarvan de gevolgen verstrekkend en blijvend zijn, te behandelen. Het KPS-team gaf de leerlingen ervaringen door die ze dagelijks meemaakt en jongeren nodeloos het slachtoffer van zijn.
[quads id=1]

Blijf weg van drugs

Iedereen die in het bezit is van drugs wordt aangehouden hield de politie de jeugdigen voor en raadt ze daarom aan ver weg te blijven van de drugs en ook van ‘vrienden’ die zich ermee bezighouden. Het voorlichtingsteam van ‘s Lands Hospitaal ging in op de gezondheidsgevolgen.

Het KPS was gisteren samen met oa Stichting Lobi ivm Valentijnsdag gisteren ook in de stad om voorlichtingte geven. Bekijk de video hier:

Bron: Facebook ’s Lands Hospitaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.