Info – Hoe gaat het met de baby die gevonden was in Paramaribo?

Baby gevonden Paramaribo

De politie is nog altijd op zoek naar de moeder van de baby die in januari te vondeling is gelegd.
[quads id=1]

De baby maakt het goed

“Het kindje is gezond en maakt het goed”, verneemt de Ware Tijd van een medewerker van de afdeling Jeugdzaken. Op 8 januari werd de politie ingeschakeld door buurtbewoners van de Rumulusweg te Kwatta die de baby hadden ontdekt.

Pasgeboren baby in een plastic zak

Enkele dagen eerder hadden de buurtbewoners al een vreemd geluid gehoord vanuit een aangrenzend perceel. In eerste instantie dachten zij dat het om een nest jonge poezen ging. Toen zij op onderzoek uitgingen, vonden zij in een emmer een pasgeboren jongetje, gewikkeld in een plastic zak.
[quads id=1]

Er zijn veel tips binnengekomen

De leeftijd van het kindje werd op vijf dagen geschat. De baby is ter observatie opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De politie vermoedt dat het kindje door de moeder te vondeling is gelegd. Er zijn veel tips binnengekomen, maar volgens de medewerker van de afdeling Jeugdzaken is de identiteit van de moeder nog niet achterhaald.

Baby gevonden FamilieNieuws Suriname Paramaribo
Voorbeeld foto
Het kindje is in een instelling

Het kind is naar verluidt intussen in een instelling ondergebracht. Vanuit de gemeenschap zou er veel belangstelling zijn om het kindje te adopteren, maar de medewerker verwijst voor informatie naar het Bureau Familierechtelijke Zaken.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:
Pasgeboren baby gevonden in emmer te Paramaribo

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.