Vriendin in billen gestoken door vriendje

politie Paramaribo

Vriend steekt mes in billen. Donnavy A. werd dinsdag aangehouden en in verzekering gesteld. Hij heeft zijn vriendin afgelopen zondag met een mes bewerkt.
[quads id=1]

Vriendin pakte strijkijzer

Het slachtoffer is geraakt aan haar zitvlak. Volgens verklaring van de verdachte was het koppel verwikkeld in een woordenwisseling. De vriendin pakte op een bepaald moment een strijkijzer en bracht daarmee de verdachte enkele rake slagen toe. Hij heeft toen, op zijn beurt, een mes gepakt en het slachtoffer gestoken in haar zitvlak.

steken overleden

De dader is inmiddels ingesloten

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De verdachte had de plaats na zijn daad verlaten. Hij werd drie dagen na de daad door de politie opgespoord en aangehouden. In het belang van het onderzoek blijft Donnavy in politiearrest.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.