Video – Wie is zangeres Anupma Bhageloe…Valentines Love song

video clip Anupma

Love is the only feeling which multiplies when you share it! This valentine a special love song to share the love with you!
Have a lovely VDAY.
[quads id=1]

The very first Videoclip of @Anupma Bhageloe love song

Music by Damian Chedi
Recording + Videoclip by Music Art Studio (Reza Karim)
Sung By Anupma Bhageloe
Special thanks 2
the models:
Pawan Sagar Bhageloe
Andjani Bhageloe
Chanel Karim
Make-up & Hair by:
Miss Magic Hands (Saraswatie Pherai)
Powered by MissRoshny’s infotainment

Over Anupma Bhageloe

[quads id=1]

video clip Anupma

Bekende kleindochter

Zangeres Anupma Bhageloe (new song) is de kleindochter van de zeer bekende heer Lachman Bhageloe (ala madjra doro) die door haar vader Dhr. Sonny Bhageloe in de muziek terecht is gekomen. Samen met haar zussen Ratna en Roshny Bhageloe vormt zij de welbespraakte Baithak Sisters (&co). Een band die bijna niet meer weg te denken is in de muziekwereld (Nederland).
De dames hebben een tour door Suriname gemaakt en o.a. een show gegeven in Anthony Nesty Sporthal Suriname (Paramaribo) en Club Heaven (Nickeri)(2011) verder hebben de dames ook hun stempel achter gelaten in Spanje met de welbekende Oktoberreizen (herfstvakantie NL).
[quads id=1]

Door stimulans en motivatie van moeder Mw. Sathya Manniesing zijn de meisjes doorgegaan..

Ze hebben vele tegenslagen doorstaan maar hebben nooit opgegeven.
Daarnaast hebben de meisjes ook stimulans van hun broers die ook bekend zijn in de muziek.

De track BAAHON is DE valentine track van 2K18 die gezongen is door Anupma Bhageloe.. muzikale arrangement is gedaan door dhr. Damian Chedi.. recording and videoshoot by Reza Karim (Music Art Studio). Models Pawan Bhageloe, Andjani Bhageloe & Chanel Karim.

Geniet ervan en spread the love ! ❤
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.