Video – Wie is 22-jarige sportman Denzel Comenentia

De 22-jarige sportman Denzel Comenentia is geboren in Nederland, maar met een Surinaams/Antiliaans achtergrond.
[quads id=1]

De sportman is heel goed in kogelstoten

Hij heeft vrijdag 09 februari jl. tijdens de atletiek indoor wedstrijd Tiger Paw Invitational in Clemson S.C., en de Iowa State Classic in Ames, Iowa bij het onderdeel kogelstoten zijn PR verbeterd naar 20.44 meter.

Hij is briljant in meerdere onderdelen

Denzel-COMENENTIA atletiekVorige maand behaalde hij reeds het EK limiet voor deelname in Berlijn op dit onderdeel. Denzel beoefend niet alleen het onderdeel kogelstoten, maar ook de onderdelen kogelslingeren en Discus. Ook in deze onderdelen blinkt hij uit en is Nederlands Kampioen.
[quads id=1]

Afgelopen jaar won hij ook prijzen

In 2015 behaalde hij op 19 jarige leeftijd de nationale Titel bij het kogelstoten en Zilver tijdens de Wereld Junioren Kampioenschap in Eugene(Oregon) in Amerika. Afgelopen jaar won hij Zilver bij het Europese kampioenschap onder de 23 jaar in Polen.

Resultaten zijn niet onopgemerkt gebleven

Denzel zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven bij de diverse Universities in Amerika. Dit leverde de sportman een scholarship op bij the University of Georgia in Athens.

Bekijk hier een supervideo van hem:
[quads id=1]

Foto van : Denzel Comenentia
– UGA Men’s Track and Field Team –
(Photo by John Kelley/Georgia Sports Communication)

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.