Video – Moeder krijgt na 17 miskramen toch 4 meisjes in 1 jaar! (buitenland)

Miskraam kinderen

Ze kreeg te horen dat ze nooit kinderen zou krijgen nadat ze een agressieve vorm van kanker had overwonnen.
[quads id=1]

Niet 1 miskraam maar 17

Na 17 miskramen leek de hoop voor de Britse Lytina Kaur om zelf mama te worden inderdaad vervlogen. Maar het leven had een grote verrassing voor haar in petto. Ze werd vier keer moeder in 9 maanden tijd.

Nooit moeder worden

Toen ze 17 jaar was, kreeg Lytina leukemie. Intensieve therapie moest ze ondergaan om beter te worden. Haar lichaam zou daardoor blijvend beschadigen. Ze kreeg te horen dat ze waarschijnlijk nooit moeder zal worden. Dat was er hard voor haar.
[quads id=1]
Miskraam kinderen
In 2007 trouwde de jonge vrouw. Ze was toen 23. Lytina en haar man wilden doodgraag kinderen. Dus probeerde ze toch in verwachting te raken. Ze werd zwanger maar kreeg een miskraam. Nog 10 natuurlijke zwangerschappen gingen mis. Nadien verloor het koppel nog zes kindjes na reageerbuisbevruchtingen. Ze was 32 en had in totaal 17 miskramen op een rij.

Ze zochten een draagmoeder

Lytina en haar man besloten om op zoek te gaan naar een surrogaatmoeder in India. Het koppel doorliep de procedure met succes en keek uit om eindelijk mama en papa te worden. Maar ondertussen groeide er ook een baby in de buik van de Britse vrouw. Veel hoop dat het dit keer goed zou gaan, had ze nochtans niet. Maar het wonder geschiedde.
[quads id=1]
Na 17 miskramen zette Lytina in september 2015 een prachtige dochter op de wereld: Kiran. En er was geen IVF aan te pas gekomen. In november beviel de surrogaatmoeder bovendien van een gezonde meisjestweeling. De kindjes kregen de namen Kajal en Kavita. Het gezinsgeluk was helemaal compleet toen Lytina negen maanden na de geboorte van haar eerste dochtertje opnieuw moeder werd van een dochtertje: Kiyara.

82 pampers per week

Zo kreeg het koppel dus 4 kindjes in 9 maanden tijd. Een overweldigende ervaring. Ze hebben hun handen vol met de peuters maar genieten van elk moment. De kindjes slapen goed maar jagen er wel 82 pampers per week door.

Volgens een trotse Lytina zullen de meisjes later samen in de klas zitten aangezien er zo weinig leeftijdsverschil is. De toekomst lacht hen toe.
[quads id=1]
Bekijk hier de video:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.