Overleden – 21-jarige Shakur Merkus

Shakur Paramaribo

”God heeft ons geen stille reis beloofd, maar wel een behouden aankomst”

Met diepleed wezen maken de families Merkus, Van Sichem en familie Simson bekend, dat op lafhartige wijze in de bloei van zijn leven uit ons midden is gerukt onze zoon, peet- en kleinzoon Shakur beter bekend als ” Shaki”. Je laat een immense leegte achter maar wij zullen ons vast klampen aan de mooie herinneringen die jij ons gaf.

Shakur Eljero Merkus

Geboren Paramaribo 11-9-1996
Overleden Paramaribo Suriname 7-2-2018

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Er zal dagelijks een kleine rouwzitting zijn ten huize van de grootmoeder van overledene aan de Taurusstraat no 4 SOB projekt Kwatta

Namens de nabestaanden:
Brigitte Merkus, Alvin Jones en gezin

[quads id=1]
Shakur Merkus
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.